Ekipa blogerjev Drugega sveta


AndrejMAndrejMOčka, mož, tržnik, tu in tam pa tudi bloger.
Barbina BlondinaBarbina BlondinaEna in edina. Barbina Blondina. Radovednica, popotnica, zaspanka in lenuška, kratkovidna jasnovidka, iznajdljivka, čokoholičarka in ljubiteljica slaščic, modrooka beloglavka, babnica in pol, levinja, občasno nerazumljena navihana deklina, ki živi v svojem zasanjanem norem svetu. In morsko bitje … če bi bila žival, bi bila sinji kit.
Bine KordežBine KordežBine Kordež, ekonomist, poznan predvsem po neuspelem prevzemu Merkurja. Drugače pa na osnovi dolgoletne prakse na vodilnih delovnih mestih in redno spremljanje ekonomskih kazalcev že skoraj dvajset let pišem tekste o aktualnih ekonomskih temah. V prostem času kolesar s ciljem prekolesariti vse ceste v Sloveniji.
LoraxLoraxLorax verjame v moč besed. Svet bo postal lepši le, če ga bomo spreminjali skupaj, pri tem pa verjeli, da resnica zmeraj zmaga, čeprav včasih z zamudo.
M.M.M.M.Pa pustite me, za božjo voljo, da sem, kar sem!
MMTMMTTeolog ki pluje med Svetim pismom, socialnimi mrežami in dnevnim časopisjem. Svoja razmišljanja objavlja v zamejskih časopisih in na blogu Mala miselna tržnica.
Rok ČakšRok ČakšUrednik slovenskega blogerskega časopisa Drugi svet
Sašo OrnikSašo OrnikAvtor bloga Jinov svet, piše tudi za Russia beyond the Headlines
Špela KumerŠpela KumerNovinarka, moderatorka, profesorica in mama. Vsako področje zahteva človeka in pol, zato so jutra zgodnja, večeri dolgi. A se vedno izplača!
StavenskovrhskiStavenskovrhskiBloger z obrobja dežele, s čutom za težave ljudi, ki so se v znašli v težavah in zanje niso sami krivi in ki ne želijo biti le davčne številke, temveč enakopravni in slišani subjekti slovenske družbe.